Tüm Haberler

Roketsan Yedinci Defa Mükemmeliyet Ödülüne Layık Görüldü

18 Mayıs 2017

Roketsan ve Raytheon, Patriot Programı kapsamında başarı ile tamamlanan üç farklı projenin ardından, 2014 yılı son çeyreğinde imzalanan yeni sözleşme ile 2009 yılından beri sürdürdüğü stratejik ortaklığını devam ettirmektedir.

2010 yılından beri altı yıl üst üste “Tedarikçi Mükemmeliyet Ödülü” ile ödüllendirilen Roketsan, 2016 yılı içerisinde gösterdiği performans nedeniyle Raytheon tarafından yedinci defa aynı ödüle layık görülmüştür.

Raytheon firmasının tedarikçilerini; zamanında teslimat, performans ve süreç/kalitede sürekli iyileştirme faktörlerine göre değerlendirdiği “Tedarikçi Mükemmeliyet Ödülü”, her yıl yüksek başarı gösteren tedarikçilere veriliyor. Roketsan, ödülü üst üste yedinci defa alan ender firmalardan birisi olmanın gururunu yaşıyor.

2016 Tedarikçi Mükemmeliyet Ödülü 02 Mayıs 2017’de ABD Boston’da yapılan bir törenle Raytheon IDS Başkan Yardımcıları Michael Shaughnessy ve John Bergeron tarafından Roketsan temsilcilerine takdim edildi.

Raytheon firması tarafından verilen bu prestijli ödüle 7. kez layık görülmek, Roketsan’ın müşterisine istenilen kalitede ve zamanında ürün teslim etme yükümlülüklerini yerine getirmesinin ve uluslararası projelerde gerçekleştirdiği başarının önemli bir göstergesidir.

“Patriot GEM-T Hava Savunma Füzesi Kontrol Bölümü Üretimi” için dünyada onaylı tek kaynak olan Roketsan, ayrıca “Raytheon Öncelikli Patriot Tedarikçisi” durumundadır. 

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.